Nastavenia
Tvoje údaje
Keď si prihlásený, Reset, Denník a Môj nočný plán sa ukladajú do cloudu a po prihlásení ich nájdeš aj na inom zariadení. Ak je cloud dočasne nedostupný, aplikácia si môže ponechať kópiu v zariadení a zosynchronizovať ju neskôr.
Pripomienky
Pripomienky pripravujeme.
